fbpx

Website Case: Sapphire Tech

Udfordring:  
En hjemmeside med manglende integrationer såsom webshop og chat-funktion kan skabe en dårlig kundeoplevelse og skabe mistillid til virksomhedens produkter.  

Mål:  
Skabe en brugervenlig hjemmeside som indeholder de nødvendige funktioner og som automatiserer produktion og forsendelse.  

Produktbeskrivelse:  
SAPPHIRE TECHNOLOGY er en virksomhed, som producerer visitkort på PVC-kort med NFC-chip. Den nytænkende teknologi tillader, at man ved at holde sin mobil over visitkortet kan åbne f.eks. en specifik hjemmeside eller gemme kontaktoplysninger på mobilen.  

Løsning:  

Hjemmesiden er fremstillet med henblik på at optimere brugervenligheden samt automatisere produktion- og forsendelsesprocessen. For at opnå dette er der integreret WooCommerce (webshop) og pakkelabels på hjemmesiden. Implementeringen af disse er til fordel for både virksomhed og kunder, da funktionerne effektiviserer handelsprocessen.   

Til hjemmesiden er der foretaget en Facebook integration, som gør, at kunden og virksomheden kan benytte en live-chat funktion. Ved at implementere en velkendt platform som Facebook øges brugervenligheden og samtidig kan virksomheden indhente data, som på sigt kan bruges til målrettet markedsføring.  

www.sapphiretech.dk