Video Production

Digital Danmark planlægger og producerer videoindhold efter dit behov. Vi forstår vigtigheden af et flot og professionelt slutresultat, uanset om du har behov for en musikvideo, en tv-reklame eller videoindhold til dine egne kanaler. Vi anvender kompetente videografer og fotografer, og tilbyder både planlægning, produktion og distribution af dit videoindhold. 

Som et full-service mediehus har vi mulighed for at tilbyde alt det, som er nødvendigt for, at dit videoindhold når sit fulde potentiale. Vi sørger for det rigtige udstyr, locations, rekvisitter, modeller, kendte personligheder samt promovering af dit indhold.   

Uanset om du har behov for separat videoindhold eller planlægning og eksekvering af hele produktionen, står vi klar til at hjælpe dig. 

Cases

Case

Video Case: Digital Models

UdfordringHvordan kan en nystartet modelafdeling sikre sin synlighed og øge antallet af tilmeldinger til casting?  Mål Skabe opmærksomhed omkring Digital Models og tiltrække nye potentielle modeller.   ProduktbeskrivelseDigital Models er

Læs mere »
Case

Video Case: Promotional Video

Udfordring: Manglende promovering af egen virksomhed kan mindske sandsynligheden for relevante forretningsmuligheder. Mål:  Skabe awareness for Digital Danmark i et relevant segment. Produktbeskrivelse:  Digital Danmark er et

Læs mere »