Tilbud på Outdoor Marketing i februar og marts!

Som følge af situationen tilbyder vi vores Outdoor til en pris som tager udgangspunkt i det nuværende reach.
Vi anbefaler vores placering ved Rådhuspladsen som i øjeblikket har omkring 380 000 eksponenter om ugen.

Outdoor Marketing

Ønsker du at kommunikere et budskab ud til mange mennesker? – så kan Outdoor Marketing være den rigtige løsning for dig. 

Digital Danmark råder over flere unikke outdoor placeringer i midten København. Blandt andet ved Rådhuspladsen, på Købmagergade og på Frederiksborgsgade. Placeringer som er ved nogle af Danmark mest trafikkerede gader og veje.
 
Vores Outdoor muligheder består både af LED-skærme og presenninger, som enten vises kontant eller i loop med max fem andre reklamer, alt efter hvilken placering din virksomhed ønsker at benytte. Indholdet til din outdoor kan Digital Danmark designe ud fra jeres behov, men i er også velkommen til at levere indholdet selv. Vi producerer både videocontent og motion graphics. Og vi står selvfølgelig for både design, tryk optagning og nedtagning af presenninger. 

Tilgængelige lokationer

Cases

Case

Outdoor Case: Kokkeriet

Udfordring:Hvordan kan kokkeriet skabe opmærksomhed omkring deres nytårs takeaway menu? Mål:Skabe opmærksomhed omkring Kokkeriet og generere salg af deres nytårs takeaway menu. Produktbeskrivelse:Kokkeriet er en

Læs mere »