fbpx

Music Video Case: Nuttet & Buttet

Se videoen med lyd

Udfordring: At opnå opmærksomhed omkring lanceringen af en ny sang er en svær opgave, når man som kunster har en snæver lytterskare. 

Mål: At nå ud til nye lyttere og skabe opmærksomhed omkring Sinds som kunstner. 

Beskrivelse: Rapperen Sinds, har med sin seneste single Nuttet & Buttet udfordret samfundets kropsidealer. Sangen er en hyldest til formerne, og udtrykker samtidig Sinds som kunstner.  

Løsning: Musikvideoen for Nuttet & Buttet fremviser det alvorlige emne, på en underholdende måde og bruger humor som det primære redskab. Videoen viser også, at adgangen til det luksuriøse liv som rapper ikke er et problem, selvom man er stor. Musikvideoens temaer er: Humor. Luksus. Mad. Damer. 

I videoen gøres der brug af kendte personligheder og influencers, som medvirker i form af en genkendelig kontekst. Eksempelvis mor Jette som blender en othello lagkage, og prankeren Fardin, som kaster en lagkage i hovedet på Lenny Pihl. Strategien skabte både delinger på sociale medier og artikler hos medierne Herognu, Ekstrabladet og Realityportalen. 

Hvordan integrerer man product placement i en musikvideo?  

Product placement handler om at placere brands i en naturlig brugssituation. Brandet optræder med henblik på at opnå brand awareness, men også med øje for at skabe de ønskede brandassociationer. Med product placement i en musikvideo er det vigtigt ikke at gå på kompromis med det kunstneriske perspektiv, og dermed er det afgørende at gøre brug af produkter, som understøtter videoens univers og som bidrager til det ønskede udtryk. 
I musikvideoen blev brand som Frankies, Sushi Lovers, Nobu, McDonalds og Bronuts placeret.