fbpx

Music Video Case: Askim Benim

Se videoen med lyd

Udfordring: 
Amal er blot en af mange anerkendte artister, som leverer hits på det danske musikmarked. At gøre sig bemærket som kunstner og skabe et højt antal streaminger er derfor ikke en let opgave.

Mål: 
Øge kendskabsgraden til Amal som kunstner og sikre streaminger på Spotify.

Produktbeskrivelse: 
Askim Benim er rapperen Amals nyeste single, der omhandler kærlighed, længsel og lyst. Amal har tidligere udgivet sangene: Veaf, Som du smiler og Når du dør.

Løsning: 
For at skabe opmærksomhed omkring Askim Benim er der produceret en musikvideo. Musikvideoen gør, at sangen kommer ud til et større publikum, fordi den kan indsættes på platforme, som ikke kun koncentrerer sig om lyd, men som også er visuelt fokuseret. 

I musikvideoen anvendes den narrative genre. Ved hjælp af en fortællingsopbygning bestående af anslag, konfliktoptrapning og klimaks fastholdes seernes interesse. Musikvideoen fortæller en historie om et liv i luksus, hvor der ikke er langt fra venskab til fjendskab. Men størst af alt er kærligheden.

Penge, narkotika og letpåklædte damer bruges som visuelle artefakter til at fremstille historien. For at skabe de rigtige rammer er videoen produceret på en båd og i en villa med pool og egen parkeringskælder. Dertil er der gjort brug af brands som: Porsche, Mercedes-Benz, Calisto, Ferrari, Louis Vuitton mm. Brands, som sættes i forbindelse med status, og som er lette for seerne at afkode på kort tid.

Videoen er en krydsklipning mellem “drone-shots”, slowmotion og establishing shots.

Resultat:

Visninger på Youtube: 301.402