Vores Mini Influencers

Influencer

Anna Moestrup

Anna bor i København, og benytter sin Instagram til at inspirere modeinteresserede. Hendes profil er velovervejet, og samtlige billeder er i beige og brunlige farver.

Læs mere »
Influencer

Helena P. Fatic

Helena er fashion influencer. Hun er modebevidst, og benytter sin Instagram til at dele billeder af hende selv iklædt stilrene og inspirerende styles. Et typisk

Læs mere »
Influencer

Helena Victoria Bülow

Helena rejser meget, og deler billeder fra hendes oplevelser. Hendes content er af den smukke natur, hun oplever på udflugterne. Hun har en fashionabel tøjstil,

Læs mere »
Influencer

Marie-Emilie Borel

Marie-Emilie er fashion-influencer. Hun deler billeder i sort-hvid såvel som brunlige nuancer, og hendes content er velovervejet.

Læs mere »
Influencer

Arlinda N. Ramani

Arlinda viser sin hverdag på sin Instagram. Med fængende og inspirerende billeder deler hun content af fashion, mad og livet i København.

Læs mere »
Influencer

Lærke Overgaard

Lærke er glad for sport og motion, og hun benytter sin Instagram til at dele inspirerende content med fokus på træning. Lærke er bosat i

Læs mere »
Influencer

Monique M. Diamigo

Monique er fashion influencer. Hun tør at skille sig ud med hendes feminine stil, der har et street twist. Hun kombinerer eksempelvis sweatpants og designertasker.

Læs mere »
Influencer

Mathilde Paag

18-årige Mathilde deler billeder fra hyggelige stunder i hendes hverdag. Hendes profil er meget personlig, og med sit kamera fanger hun de skønneste minder, og

Læs mere »
Influencer

Maria Jensen

Maria benytter sin Instagram til at dele billeder af hendes hverdags- og festoutfits. Derudover træner hun meget, og skiller sig ud med sine farverige træningsoutfits.

Læs mere »
Influencer

Victoria Cramer Stoltz Schou

Victoria benytter sin Instagram profil til at dele billeder fra hendes hverdag. Hun poster billeder af cafébesøg, mode inspiration og mindeværdige øjeblikke med hendes venner.

Læs mere »