Management

Forside / Management

MANAGEMENT

Digital Danmark Management er kendt for at have eksklusivt management på nogle af landets førende og dygtigste kunstnere. Vores fokus og passion ligger især ved musikartister – men derudover kan vi også bidrage med kunstnere inden for events og mange andre former for underholdning. Ingen arrangementer er for store, ingen er for små, når vi er med til at skabe oplevelser landet over.
Digital Danmark Management samarbejder med landets ældste og mest eksklusive bookingbureauer.

Managerne som håndtere opgaverne for Digital Danmark Management har mange årige erfaring i rygsækken, de har formidlet den direkte vej til kunstneren og derigennem altid sikret vores kunder den bedste og hurtigste betjening. Kunderne garanteres altid yderst professionel ekspertise og rådgivning, hvad enten det drejer sig om events, liveshows, koncerter eller lignende. Fælles for dem alle er nemlig, at de kræver professionel håndtering fra idéfase til planlægning og afvikling – og alt dét kan Digital Danmark Management stå for.

Hvorfor en manager?

Digital Danmark tilbyder management for artister og Influencers der har brug for sparring og ekspertise til at udnytte deres potentiale optimalt, når det gælder strategisk rådgivning, forretningsforståelse, netværks opbygning, forhandling af kontrakter med pladeselskaber & forlag samt bookers og sponsorer. En manager er bindeled imellem alle samarbejdspartnere så artisten kan fokusere på deres kreativitet, og overlade forretningsdelen på en tryg og etiks forsvarlig måde. Digital Danmark arbejder for at optimere artisternes indtjening og synlighed på et bredt spekter af medier på et marked med stor konkurrence.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.