Influencer Marketing

Digital Danmark har omkring 100 influencers tilknyttet. Vi arbejder både med store og små profiler og tilbyde enkelte kampagner og såvel som ambassadørskaber.  

Med influencer marketing sikre du dit brands synlighed, samtidigt opbygger du en værdifuld relation til din målgruppe. Alle vores influencers har opbygget en særlig relation til deres følgere, derfor sikres der direkte adgang til specikke målgrupper. Som brand stempler du med influencer marketing ind i et personligt forhold, mellem en anerkendt personlighed og dine potentielle kunder.  

Vi sikre altid troværdigt indhold. For Digital Danmark er det afgørende at alt influencer marketing er troværdigt og afspejler influencers’ personlige holdninger og ærlige meninger. Vi udføre derfor kun markedsføring for produkter som vores influencers kan stå 100% indenfor og som skaber værdi til influenten i lige så høj grad som for brandet.

Showroom

Udstil jeres produkter i vores hus, midt i København på Ny Vestergade. Vi har et tæt samarbejde med vores influencers, som besøger os ugentligt, til events, og med henblik på koordinering og udvilking af kampagner. I vores showroom, kan influencerne gå på opdagelse og frit udvælge de udstillede produkter, mod en aftalt ydelse. Som virksomhed vælger i selv, hvilke produkter, samt hvilket antal, der stilles til rådighed.  

Cases