Influencer Marketing

Digital Danmark har omkring 100 influencers tilknyttet. Vi arbejder både med store og små profiler og tilbyder enkelte kampagner såvel som ambassadørskaber.  

Med influencer marketing sikrer du dit brands synlighed, og samtidigt opbygger du en værdifuld relation til din målgruppe. Alle vores influencers har opbygget en særlig relation til deres følgere, derfor sikres der direkte adgang til specikke målgrupper. Som brand stempler du med influencer marketing ind i et personligt forhold mellem en anerkendt personlighed og dine potentielle kunder.  

Vi sikrer altid troværdigt indhold. For Digital Danmark er det afgørende, at alt influencer marketing er troværdigt og afspejler influencerens personlige holdninger og ærlige meninger. Vi udfører derfor kun markedsføring for produkter, som vores influencers kan stå 100% inde for, og som skaber værdi til influenceren i lige så høj grad som for brandet.

Showroom

Udstil jeres produkter i vores hus midt i København på Ny Vestergade. Vi har et tæt samarbejde med vores influencers, som besøger os ugentligt til events, og med henblik på koordinering og udvikling af kampagner. I vores showroom kan influencerne gå på opdagelse og frit udvælge de udstillede produkter mod en aftalt ydelse. Som virksomhed vælger I selv, hvilke produkter, samt hvilket antal, der stilles til rådighed.  

Cases

Case

Video Case: Promotional Video

Udfordring: Manglende promovering af egen virksomhed kan mindske sandsynligheden for relevante forretningsmuligheder. Mål:  Skabe awareness for Digital Danmark i et relevant segment. Produktbeskrivelse:  Digital Danmark er et

Læs mere »
Case

Influencer Case: Les Amies

Udfordring: Les Amies ønsker at øge kendskabsgraden og opbygge en større relation til målgruppe. Mål: Skabe brand awareness for Les Amies. Produktbeskrivelse: Designeren bag Les Amies har fået inspiration til navnet på baggrund

Læs mere »