Graphic Design

Vi skaber et stærkt og sammenhængende grafisk design, som opnår det rigtige udtryk for din virksomhed.

Digital Danmark producerer alle typer af grafisk design – både til print og digitale kanaler. Har du eksempelvis behov for et nyt logo, visitkort, annonceopsætning eller en brochure, så står vi klar til at udvikle strategien og implementere indholdet. Vi sikrer, at dit visuelle udtryk imødekommer din målgruppes behov og skaber den rigtige identitet for din virksomhed. 

Vi arbejder altid i tæt samarbejde med kunden for at opnå det bedste resultat.  

Logodesign

Logoet er din virksomheds identitet og fundament for det udtryk, du vil skabe. Når vi udvikler logoer, tager vi altid udgangspunkt i virksomhedens underlæggende produkt og kærneværdier. 

Et godt logo beskriver, hvem din virksomhed er og er genkendeligt. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i virksomhedens virke og dens konkurrenter på markedet. Derudover sikrer vi, at målgruppen afkoder og fortolker de ønskede signaler, så logoet opnår den ønskede effekt.  

Cases

Case

Logo Case: Bardia Eghbali

Udfordring:  Virksomheden Bardia Eghbali havde inden samarbejdet med Digital Danmark ikke et logo, og havde dermed ikke skabt et fundament for brandet. Uden et logo er det svært at gøre sig bemærket og sikre sin genkendelse.             Mål:  At

Læs mere »