Graphic Design

Case: Bardia Eghbali Logodesign

Bardia Eghbali kontaktede os i håb om vi ville kunne levere et logo som var tilpasset hans brand. Bardia vidersælger high-end luxury tøj og accessories og havde brug for et logo som skulle afspejle dette. I vores målgruppeanalyse gik det op for os at de fleste kunder han henvendte sig til var unge drenge som i forvejen interesserede sig for brands indenfor denne kategori. Derudover havde Bardia en forretningsplan om at videreudvikle på brandet og derved producere sine egne produkter som også skulle afspejle dette segment, derfor var det meget vigtigt at vi udviklede et logo som kunne tilpasses begge “forretninger”. Efter mange møder og tænketanke fik vi udarbejdet en 3D-model af en løve som

Læs mere »

Logodesign

Logoet er det allerførste en kunde dømmer og vurderer din virksomhed på. Derfor er det vigtigt at du får det lavet det rigtige sted. Derudover er det vigtigt at du får alle de nødvendige filer med – skal du f.eks. bruge dit logo på en t-shirt? Så skal du have det i vektor-format så det kan skaleres uendeligt op uden at blive pixeleret. Vi giver altid vores kunder hele pakken og kilde-filen så de også selv kan sidde og lege med logoet, skulle de have lyst til det.

Vi bygger din virksomheds identitet. Vi beskriver ved brug af farver og former, hvem i er, hvad i er og hvad i sælger. Dit logo skal symbolisere hvem i er. Dér ligger utroligt meget betydning i symboler, såsom et kors kan få dig til at tænke på noget religiøst, på samme måde som du kan sammenligne en rød og blå cirkel med Pepsi. Vi stræber efter at skabe noget som skaber betydning for jer, samtidigt som det er noget dér giver opmærksomhed.

Vores pakkeløsninger

Den lille pakke

Den lille pakke består af ét logo dér bliver arbejdet på og inkluderer 3 ganges revision. Dér bliver derfor kun bevæget sig i en retning og er til den som vil hurtigt på markedet.

Den store pakke

Den store pakke består af fem forskellige logoer som dér bliver arbejdet på og derefter gået i en bestemt retning. Uendelig revision- tilfredshedsgaranti.

Identitet

Vi opbygger hele identiteten, farver, skrifttyper, måder hvorpå logoet kan og skal bruges - og hvornår det ikke må. Dér medfølger en brandmanual.

Seneste logodesigns