fbpx

Website Case: Miko Entreprise

Udfordring:
Uden en hjemmeside, er virksomhedens kontaktflade for potentielle kunder ikke eksisterende.

Mål: 
Sikre Miko Entreprises online synlighed og tilgængelighed. Hjemmesiden skal dertil sikre tillid til virksomhedens produkter. 

Produktbeskrivelse: 
Miko Entreprise styrer byggeprojekter fra start til slut. 

Med dygtige håndværkere og kyndige byggeledere, stræbes der efter at udføre større eller mindre byggeprojekter, der baserer sig på kvalitetsarbejde samt glade og tilfredse kunder.

Hjemmesiden er skabt med fokus på brugervenlighed og høj genkendelighed. Dette ses gennem en klar formidling, hvor blandt andet kontaktoplysninger og ydelser er gjort tydelige på hjemmesidens startside, hvor den potentielle kunde ligeledes kan indhente en uforpligtende tilbud. For at opnå en høj genkendelighed, er der benyttet et design, som er gennemgående på hele platformen, som i kombination med logoets centrale placering skaber en hurtig og nem afkodning hos hjemmesidens besøgende. 

Løsning
For at konkretisere virksomhedens produkter og skabe troværdighed omkring Miko Entreprise (som værende en kvalitetsbevidst entreprise til en god pris), er der skabt en side med referencer, hvor det er muligt for potentielle kunder at skabe en relation til virksomhedens produkter.