GDPR

Forside / GDPR

 

Generel databeskyttelsesforordning

DIGITAL DANMARK DATABESKYTTELSESERKLÆRING

Det er helt afgørende for, at Digital Danmark er vellykket, når du tager korrekt hånd om dine personlige data. Her introducerer vi kort vores principper om indsamling og behandling af personoplysninger, samt hvordan brugen af ​​dine personoplysninger er i overensstemmelse med de gældende databeskyttelsesbestemmelser. Formålet er at give dig et overblik og guide dig i den rigtige retning, hvis du vil vide mere om, hvordan vi behandler personoplysninger.

 

Hvad er personlige data?

Personlige data er oplysninger om en person, for eksempel et navn og en adresse, men også specifikke detaljer og karakteristika for den enkelte. Lovgivningen skelner mellem almindelige (ikke-følsomme) personoplysninger og følsomme personoplysninger. Følsomme data er alle data, der fortæller noget om en persons raciale eller etniske oprindelse, politiske holdninger, religiøse overbevisninger, medlemskab af en fagforening, fysisk eller psykisk sundhedstilstand eller seksuelt liv. Hos Digital Danmark stræber vi os efter at undgå at gemme nogen form for følsomme data vedrørende alle vores eksterne interessenter (fx influencere og kunder).

 

Hvem er ansvarlig for dine data?

Den juridiske enhed, der er ansvarlig for behandling og opbevaring af dine personoplysninger indsamlet af Digital Danmark, er:

Digital Danmark ApS
Admiralgade 17
1066 København K. Danmark
CVR : 38778684

Hvis du har spørgsmål vedrørende dine personlige oplysninger eller har brug for instruktioner om, hvordan du redigerer eller sletter dine gemte data, skal du kontakte info@Digitaldanmark.dk

 

Hvorfor behandler vi personlige data?

Vores virksomhed på Digital Danmark er at identificere og engagere sig med lokale mikro influencer og forbinde dem med relevante mærker og kampagner. Når vi gør dette, indsamler og behandler vi personoplysninger fra vores indflydelse, men kun i form af personlige data, der er nødvendige og relevante for den specifikke opgave. Faktisk er det meste af den information, vi indsamler fra vores indflydelse, indhold, som allerede er offentligt tilgængeligt på influenters sociale medier. Hos Digital Danmark er al behandling af personoplysninger baseret på et relevant retsgrundlag.

 

 

Hvad gør vi med dine data?

Først og fremmest er Digital Danmark meget engageret i sikkerheden af ​​dine personlige data. For at undgå uautoriseret adgang eller uautoriseret videre givelse, og til at berettige nøjagtighed og korrekt brug af dataene, har vi lagt de efter tekniske og organisatoriske procedurer på plads for at sikre og beskytte dine data. Du kan læse mere om vores procedurer i vores  GDPR-rapport. Generelt bruger vi data fra indflydelsesrige til kommunikation, der leverer præmier og til at betjene dig med relevante mærker og kampagner. Personlige data opbevares på posten i hele samarbejdet med hver enkelt indflydende.

 

Deler vi dine personlige data?

Vi sælger ikke dine data, og vi deler kun personlige data med partnere og leverandører, med hvem vi har indgået en formel databehandlings aftale med enten i form af vores data overførsels aftale  eller ved at overholde databehandlingsaftalen, der anvendes af vores partnere. Formelle databehandlings aftale skal sikre, at data altid behandles i overensstemmelse med den relevante forordning.
På samme måde sørger vi altid for at overholde alle relevante regler, når vi selv fungerer som dataprocessor for tredjepart ved at basere vores samarbejde på en databehandlings aftale, som vores kunder bruger.

l

Hvad er dine rettigheder?

Et vigtigt formål med den reviderede forordning om datasikkerhed er klart at definere de såkaldte registreres rettigheder (personer, hvis personoplysninger behandles).

Når du arbejder med Digital Danmark, har du ret til at blive informeret om de personoplysninger, der behandles, samt retten til at trække dit samtykke til vores Vilkår og Betingelser til enhver tid.

Hvis du af en eller anden grund frygter, at vi måske har gemt dine personlige oplysninger uhensigtsmæssigt, eller hvis dine data skal redigeres eller slettes, kan du kontakte  info@digitaldanmark.dk

Årlig revision

Vi evaluerer jævnligt vores processer til indsamling og behandling af personoplysninger for at sikre, at alt, hvad vi gør, sker i overensstemmelse med den relevante forordning. Desuden udfører vi hver december en offentliggørelses revision, hvor alle vores processer og sikkerhedsforanstaltninger er grundigt vurderet, sammenlignet med vores GDPR-rapport, der blev udført, da GDPR trådte i kraft i maj 2018.

u

Hvor kan du lære mere?

I vores Vilkår og betingelser kan du læse mere om dine rettigheder og om retsgrundlaget for behandling af personoplysninger fra individer.
I vores Betingelser for Indkøb  kan du læse om de vilkår, hvorpå vores kunder engagerer med Digital Danmark. For generelle oplysninger om den relevante lovgivning mv. Henviser vi til Datatilsynet