Publishing/Studio

Publishing/Studio

Digital Danmarks publishing arbejder aktivt med sangskrivning og produktion af musik, hvor vi sammensætter de bedste teams for hver enkelt artist. Vi har aftaler med et større antal dygtige sangskrivere og producere med både lokal og international styrke, og vi udvider løbende med flere talenter.

Digital Danmark råder over eget studio på Gl. Kongevej i København og har et samarbejde med LAB2 i Vejle og Lydhavnen i Aarhus. Vores fokus er at skabe hitsange til vores artister og samarbejdspartnere.

Digital Danmark har indgået et tæt samarbejde med Stealth Music Publishing, der er et norsk publishing & musikselskab baseret I Oslo, hvor deres platinvindende sangskrivere og producere råder over fem indspilningsstudier.

Digital Danmark sørger for at alle rettigheder registreres korrekt KODA/NCB og lignede ophavs- og rettighedsorganisationer. Vores netværk tæller labels og publishers over hele verden, hvis dit sigte som komponist eller producer er internationalt.

Digital Danmark løser derudover synchronizations opgaver for musik til reklame og spillefilm/tv serier, gennem vores lokale og internationale netværk af samarbejdspartnere.

Lyt til vores artisters seneste udgivelser

Kontakt os for yderligere spørgsmål

Udfyld venligst: captcha