Musik / Label
Digital Danmarks musikselskab er din indgang til en karriere som artist, hvis din baggrund er influencer, dit fokus er kommercielt, og du har talentet og viljen til at slå igennem.

Digitalt Danmarks musikselskab er også din indgang til en karriere som artist, hvis du kommer fra det traditionelle musikmiljø og har lysten og talentet til en karriere på et innovativt selskab med kommercielt sigte.

Digital Danmark har sit eget hold af producere, sangskrivere og et kæmpe netværk af eksterne samarbejdspartnere som vi løbende udvider, så vi kan sætte det helt rigtige hold omkring vores artisters talent og karriere.

Digitalt Danmark udgiver og markedsfører selv musikken, desuden arbejder vores musikselskab både som kreativ og strategisk partner med fokus på udvikling af vores artister i det nye innovative og digitale krydsfelt, hvor ny teknologi, musik og artister mødes.

Digital Danmark arbejder både med et lokalt og internationalt sigte og har adgang til et kæmpe netværk af pladeselskaber, bookere og beslutningstagere over hele verden. Vores fokus ligger også på internationale artister med henblik på udgivelse på det Nordiske marked. Vi er bl.a. repræsenteret på de vigtigste musikmesser som ADE/Amsterdam, IMS/Ibiza, Midem/Cannes, Reeperbahn/Hamburg, By:larm/Oslo og Spot/Aarhus.

Lyt til vores artisters seneste udgivelser

UPLOAD DIN DEMO


Vi leder altid efter ny musik, så send din demo til os som MP3-fil eller Soundcloud-link
Hos Digital Danmark brænder vi for musik, og vi vil meget gerne høre dit! Vi er nemlig altid på udkig efter nye spændende bands/solister/komponister, vi kan arbejde sammen med. Vi glæder os til at høre fra dig/jer, og tak fordi vi må lytte med!

Udfyld venligst: captchaDisclaimer: Ved at sende demo til os, står du inde for at enten du, dit band eller en i bandet har ophavsretten (tjek evt. KODA) til det uploadede materiale, eller tydeligt tilkendegiver, hvem der har det. Du afgiver ikke nogen rettigheder, men må meget gerne oplyse hvem der har skrevet materialet. Dette hjælper i bedømmelsen og afklarer eventuelle potentielle tvivlspørgsmål.