B2B

Digital transformationspartner indenfor leadgenerering og disruptive forretningsudvikling B2B/B2C. Digital Danmark leverer allerede nu bl.a. leads med høje konverteringsrater til vores kunder via vores netværk, som imødekommer vores samarbejdspartners specifikke digitale udfordringer, samt optimeringer af deres digitale kunderejse med fokus på e-commers/salg/Product Placement.

Digital Danmark samarbejder med


ADAPTORS – digital transformation A/S som er nogen af de bedste i Danmark til, at forstå digitale kundeadfærd, behov og hvordan din virksomhed bedst kan tilpasse sig de massive ændringer, som sker lige nu.

ADAPTORS – digital transformation A/S er en helt ny type hybrid af digitale håndværkere med en sjælden evne til at sætte sig i dine kunders sted og skabe betydelig og beviselig værdi i overgangen fra din eksisterende kunderejse til fremtidens Digitalt Accelereret Kunderejse ©.

Gennem dyb forståelse af kunden, deres kontakt med dine brands og et koncentreret UDEFRA-IND perspektiv får i adgang til en mangeårig erfaring og stor kommerciel indsigt samt stærke analytiske evner samt forståelse for medier, data og en ekstrem innovativ brug af ny teknologi.

Værktøjer, som gør dig og din virksomhed til en game changer og vinder på fremtidens spillebræt…

Udfyld venligst: captcha

Hvem samarbejder vi ellers med